-Συνάντηση με τον Δήμαρχο Γ. Γεωργιόπουλο

Συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο είχαν ανώτατα και ανώτερα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των νέων καθηκόντων τους.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου επισκέφθηκε τον κ. Γεωργιόπουλο ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος κ. Χριστόφορος Μπόκας συνοδευόμενος από τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, Πύραρχο κ. Γιώργο Κωνσταντακόπουλο.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιόπουλος, αφού ευχήθηκε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν, τόνισε την ανάγκη μιας γόνιμης και αποδοτικής συνεργασίας για την διαχείριση όλου του φάσματος φυσικών καταστροφών που θα αντιμετωπίζει ο Δήμος στο μέλλον. Υπογράμμισε ακόμη την προσπάθεια που γίνεται από τη Δημοτική Αρχή για την εξασφάλιση έργων πυροπροστασίας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου αλλά και ενός μόνιμου σχεδίου θωράκισης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ικανού να αποτρέψει μελλοντικές καταστροφές.

Από την πλευρά του ο κ. Μπόκος επεσήμανε την ανάγκη αύξησης του βαθμού ετοιμότητας όλων των εμπλεκόμενων φορέων ούτως ώστε να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση κάθε φυσικής καταστροφής. Οι εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος εκθείασαν την καλή συνεργασία που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών κατά την αντιμετώπιση της τεράστιας πυρκαγιάς το καλοκαίρι του 2021 και εξέφρασαν την ευχή να συνεχιστεί στην ίδια βάση αυτή η συνεργασία.

Επίσης τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας ανάλογη συνάντηση του κ. Γεωργιόπουλου με τον κ. Κωνσταντακόπουλο και τον νέο Διοικητή της Π.Υ. Πύργου, Αντιπύραρχο κ. Νίκος Σμαρνάκης. Παρόντες στη συνάντηση αυτή ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Φλέσσας και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Αρβανίτης, καθώς και ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Πύργου, Επιπυραγός κ. Αλέξης Γιαννόπουλος.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest