-Απόψε η παιδική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκηπας», στις 21:15, στο θέατρο Φλόκα

Το κλασικό αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας «Γκόλφω» του Σπυρίδωνα Περεσιάδη, παρουσιάστηκε από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου, την περασμένη Κυριακή στο θέατρο Φλόκα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, και συγκίνησε κάθε παρευρισκόμενο.

Η δυνατή σαν χείμαρρος ερμηνεία της Μαρίας Χρυσανθακοπούλου που ενσάρκωσε τη Γκόλφω, καθώς και της Έφης Κιτσαντά, του Βασίλη Κόκκαλη και των υπολοίπων ηθοποιών της παράστασης, ανταμείφθηκαν με το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Ο σκηνοθέτης Χρήστος Στρέπκος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «υπάρχει κάτι αισιόδοξο στο να πιστεύεις σε μια αγάπη που την υπερασπίζεσαι μέχρι θανάτου», ενώ στο διαδικτυακό του μήνυμα προς το φεστιβάλ μέσω της σειράς βίντεο Postcards που προαναγγέλλει τις παραστάσεις, παρομοίασε την ιστορία της Γκόλφως με τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα των Βαλκανίων και τα λεγόμενά του επιβεβαιώθηκαν τόσο από τη σκηνοθεσία του όσο από τις ερμηνείες των ηθοποιών.

(Φωτογραφίες: Δημήτρης Παπαϊωάννου)

Ο Μικρός Πρίγκηπας απόψε στο θέατρο Φλόκα

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, με την παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκηπας» που ανεβαίνει απόψε, Πέμπτη 30 Ιουλίου, στις 21:15, στο θέατρο Φλόκα. Πρόκειται για μια παράσταση για παιδιά με στοιχεία παραμυθιού, βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Ντάβαρη, που μας ταξιδεύει σ’ έναν φανταστικό κόσμο όπου συναντάμε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων, σύμβολα και ιδιοφυείς αλληγορίες.

Παραγωγή: Θεατρική Εταιρεία Αντίμετρο σε συμπαραγωγή με το Μηχανουργείο Πολυχώρος Πολιτισμού

Τιμή Εισιτηρίου: € 9 – € 8 (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, πολύτεκνο, ανέργων, παιδικό) – Εισιτήρια διατίθενται στα εκδοτήρια του θεάτρου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest