Η Ανάπτυξη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με έμφαση στον τομέα του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Τουρισμού αποτέλεσε τον πυρήνα της  συζήτησης που είχαν ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής οδοποιίας, μηχανημάτων, αγροτικής ανάπτυξης και παραγωγής, κ. Κωνσταντίνος Σοφιανός με τον Βουλευτή ΝΔ Νομού Ηλείας, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, την Δευτέρα 11 Μαρτίου στην Αθήνα.

Μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την προοπτική ανάπτυξης της Ηλείας και ιδιαίτερα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και τα προβλήματα στην επιχειρηματικότητα της περιοχής, έθεσε ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας υπόψη του Βουλευτή της ΝΔ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν σε τρόπους εισόδου της περιοχής σε μια προοδευτική πορεία, με έμφαση στην ανάδειξη του πολιτιστικού, αθλητικού και τουριστικού προϊόντος, μέθοδοι που θα ωφελήσουν όχι μόνο την περιοχή, αλλά και ολόκληρη την Ηλεία και την εθνική οικονομία.

Τόσο οι κ.κ. Παναγιωτόπουλος και Σοφιανός όσο και ο κ. Αβραμόπουλος συμφώνησαν ότι η ανάπτυξη της Ηλείας απαιτεί σύμπνοια και κοινή προσπάθεια από όλους του χώρους και δεσμεύτηκαν για ενότητα και δράση στο άμεσο μέλλον.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest