Ξεκινά από σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου η διαδικασία υποβολής

Αρχίζει, σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 11 Ιουλίου, η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα για τους βρεφικούς, παιδικούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠΑμεΑ, (voucher) περιόδου 2023 – 2024. Όπως είναι γνωστό, στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας λειτουργεί ο Παιδικός Σταθμός «Μικρός Αρκούδος» και το ΚΔΑΠ, στην Κοινότητα Πελοπίου.

Πρόκειται για το πρόγραμμα της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλοι οι γονείς ή τα πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, ανάδοχοι γονείς, επίτροποι ή συμπαραστάτες, νόμιμοι εκπρόσωποι βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους, σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους. Οι αιτήσεις ξεκινούν από σήμερα το μεσημέρι με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ.

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2624032336 -6932638385

Ώρες 8:00 με 14:00

Δείτε το σχετικό έγγραφο της ΕΕΤΑΑ:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest