Στην επισκευή και συντήρηση του δικτύου ύδρευσης της Κοινότητας Μηλεών προχώρησε ιδιωτικό συνεργείο με τη συνδρομή της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας, με χρηματοδότηση του Ιδρύματος “FOLLOE” του κ. Πάνου Γερμανού.

Οι φθορές και η φυσική παλαίωση τμημάτων του δικτύου ύδρευσης, συνολικού μήκους έξι (6) χιλιομέτρων, απαιτούσαν άμεση αντιμετώπιση, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα στην υδροδότηση της Κοινότητας. «Υποβάλαμε το αίτημα των κατοίκων των Μηλεών στο Ίδρυμα “FOLLOE”του συμπολίτη μας επιχειρηματία κ. Πάνου Γερμανού, το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και με τη χρηματοδότηση που μας χορήγησε έγιναν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις και τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν πλήρως», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας κ. Νίκος Μαρούντας, προσθέτοντας:

«Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα “FOLLOE” και τον κ. Γερμανό για την πολύτιμη αρωγή που μας παρέχει σε μια δύσκολη εποχή όπου τα οικονομικά της ΔΕΥΑ δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλαμε».  Οι εργασίες περιλάμβαναν μεταξύ άλλων τοποθέτηση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για την ρύθμιση της πίεσης και της ροής του νερού, συστήματος αυτοματισμού και τηλεπαρακολούθησης καθώς και επιδιόρθωση φθορών σε σημεία του αγωγού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest