Υπέγραψε τη σύμβαση ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γ. Γεωργιόπουλος

Απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις ξεκινούν άμεσα από το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στην Κοινότητα Πλατάνου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν διάφορα προβλήματα στις υποδομές του οικισμού.

Συγκεκριμένα υπογράφηκε την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 μεταξύ του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου και του αναδόχου εργολάβου κ. Ανδρέα Αράπη η σύμβαση που αφορά στις μικρές αλλά απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις (τσιμεντοστρώσεις – τοιχία αντιστήριξης), προϋπολογισμού 64.500 ευρώ. Παρών κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πλατάνου κ. Παναγιώτης Μυλωνάς.

Ο κ. Γεωργιόπουλος, σε δηλώσεις του για το έργο, τόνισε: «Ο Πλάτανος δεν είναι μόνο μια από τις μεγαλύτερες Κοινότητες στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, είναι και η πιο κοντινή στην έδρα του. Μετά το μεγάλο έργο οδικής σύνδεσης με την εθνική οδό που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς επίσης και άλλα σημαντικά έργα όπως η αντιστήριξη του λόφου της Παναγίτσας που έχει ολοκληρωθεί, προχωράμε σ’ αυτές τις απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν σημαντικά τις υποδομές στην Κοινότητα. Βεβαίως εκκρεμούν και άλλα έργα για τον Πλάτανο, όπως και για άλλες Κοινότητες του Δήμου μας, με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις που διεκδικήσαμε και πετύχαμε από διάφορα προγράμματα. Προσπαθούμε να δώσουμε στα χωριά μας πνοή, δίνοντας τις απαιτούμενες λύσεις στα ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest