-70 πολίτες προσήλθαν στην κινητή μονάδα

Στη Δημοτική Ενότητα Φολόης βρέθηκε την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού Covid-19της 6ης ΥΠΕ, με την συνδρομή του ΕΟΔΥ, των γιατρών του Κέντρου Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και την υποστήριξη του Δήμου και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Συγκεκριμένα, η Κινητή Μονάδα επισκέφθηκε τις Κοινότητες Λάλα, Κούμανι και Πέρσαινα, όπου υπήρχαν ενδιαφερόμενοι κάτοικοι για εμβολιασμό, όπως προέκυψε από σχετική καταγραφή του Κ.Υ. και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων. Οι 70 περίπου κάτοικοι που προσήλθαν στην κινητή μονάδα εμβολιάστηκαν είτε με την πρώτη είτε με τη δεύτερη ή με την τρίτη δόση του εμβολίου Pfizer.

Η Αντιδήμαρχος Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, κα Ρόη Αντωνοπούλου, δήλωσε: «Η προσέλευση πολιτών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και η διαδικασία κύλησε χωρίς προβλήματα. Ο εμβολιασμός θα επαναληφθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στην περιοχή της Δ.Ε. Λαμπείας αλλά και σε Κοινότητες του Δήμου Φολόης, όπου ορισμένοι συνδημότες μας δεν μπόρεσαν να εμβολιαστούν τώρα για τυπικούς κυρίως λόγους. Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας θα είναι πάντα στο πλευρό όλων των δημοτών μας που θέλουν να προστατευτούν μέσω του εμβολιασμού από την πανδημία του Covid-19».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest