Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας βράβευσε και φέτος τους επιτυχόντες νέους σπουδαστές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, χωρίς κεντρική εκδήλωση, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

Οι 40 νέοι σπουδαστές παρέλαβαν τους επαίνους και τα αναμνηστικά τους δώρα από τον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο και την πρώην Αντιδήμαρχο, αρμόδια για θέματα Παιδείας, κα Ρόη Αντωνοπούλου. Η παραλαβή έγινε στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, μέσα στο διάστημα των εορτών και μέχρι πρόσφατα, ατομικά ή σε μικρές ομάδες, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Κατά τις συναντήσεις του  με τους σπουδαστές ο κ. Γεωργιόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους και να τους συγχαρεί για την ευόδωση των προσπάθειών τους. Τους ευχήθηκε να έχουν καλές σπουδές, να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες μέσα από τη φοιτητική αλλά και την κοινωνική ζωή στις πόλεις που θα ζήσουν και να σταδιοδρομήσουν στις επιστήμες που επέλεξαν. Ζήτησε ακόμη από τους νέους να είναι προσεκτικοί με την πανδημία και να τηρούν τα μέτρα προστασίας γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε όλοι να πάρουμε σύντομα τις ζωές μας πίσω.

Από την πλευρά της η κα Αντωνοπούλου, μαζί με τα συγχαρητήριά της προς τους σπουδαστές, τους συνέστησε να αξιοποιήσουν τη σπουδαστική ζωή για να ανοίξουν οι ορίζοντές τους. Τόνισε ακόμη ότι το συμβολικό δώρο που συνόδευε τους επαίνους ήταν ένα έξυπνο ρολόι χειρός (smartwatch) σύγχρονης τεχνολογίας, που θα είναι χρήσιμο στους σπουδαστές για την οργάνωση του χρόνου τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest