Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, σε συνέχεια αντίστοιχης πρωτοβουλίας, προκειμένου να ενισχύσει την παρεχόμενη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στις απομακρυσμένες περιοχές του, προσέφερε σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό στο Περιφερειακό Ιατρείο Πανόπουλου.

Ο Δήμαρχος, κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Ρόη Αντωνοπούλου, μετέβησαν στο Πανόπουλο και προσέφεραν στον Επιμελητή Β΄ Γενικής Ιατρικής, ιατρό κ. Βασίλη Αντωνόπουλο τα ακόλουθα ιατρικά είδη: Ηλεκτροκαρδιογράφο, φορητό απινιδωτή, καλώδια απινιδωτή, μόνιτορ ζωτικών οργάνων, τραπέζι μεταφοράς μόνιτορ με βραχίονα καλωδίων καρδιογράφου, φιάλη 5 λίτρων και ροόμετρο φιάλης με αυξομειωτή έντασης – πίεσης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γεωργιόπουλος ανέφερε: «Στόχος της Δημοτικής μας Αρχής είναι να παράσχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη προς τα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου, ώστε οι δημότες μας να αισθάνονται ασφαλείς όταν χρειαστούν κάποιες ιατρικές υπηρεσίες πρώτου βαθμού και να μην αναγκάζονται να μεταβαίνουν σε νοσοκομεία που απέχουν δεκάδες χιλιόμετρα από τον τόπο τους. Έχουμε κάνει αντίστοιχες παροχές και σε άλλα Περιφερειακά Ιατρεία και θα είμαστε πάντα στο πλευρό των ιατρών μας για μια διαρκή υποστήριξη στο έργο τους, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας».

Αντίστοιχα, η κα Αντωνοπούλου δήλωσε: «Μετά από συνεργασία με τον ιατρό κ. Αντωνόπουλο ο Δήμος μας προμηθεύτηκε τον εξοπλισμό που μας υπέδειξε και σήμερα τον παραδίδουμε στο Περιφερειακό Ιατρείο Πανόπουλου. Ελπίζουμε έτσι να βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι για την ιατρική φροντίδα των συνδημοτών μας στη Δ.Ε. Λασιώνος». Τέλος ο ιατρός κ. Αντωνόπουλος ευχαριστώντας τη Δημοτική Αρχή για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά του, τόνισε ότι η προσφορά του εξοπλισμού σ’ αυτή τη δύσκολη υγειονομικά περίοδο είναι πολύ σημαντική για το έργο του Περιφερειακού Ιατρείου.

Παρόντες στην διαδικασία παράδοσης ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Αρβανίτης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Λασιώνος κ. Λύσανδρος Παναγόπουλος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντρωνίου κ. Γιώργος Μπαντούνας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest